Priser og tilskud

Priser på fysioterapi udenfor sygesikring 

YdelsePris
Fysioterapi (Laser, Akupunktur og Tape er inkluderet heri) kr. 320,00
Udeblivelse / afbud efter kl. 09.00 kr. 310,00

Priser på massage v. fys. studerende

YdelsePris
Massage - 25 min.kr. 180,00
Massage - 55 min.kr. 360,00
Udeblivelse / afbud efter kl. 09.00kr. 150,00

Tillægs ydelser til fysioterapi takster

Andre ydelserPris
Akupunktur (uden fysioterapeutisk behandling) (pr. område)kr. 475,00
Vand på flaskekr. 10,00
Lagenkr. 20,00

Mulighed for tilskud:

Sygeforsikring Danmark:

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark yder de også en dækning. Sygeforsikring Danmark dækker hos os uden henvisning fra egen læge og yder også tilskud til holdtræning. Husk at informere os om at du er medlem, så indberetter vi direkte.

Andre tilskud:

Hvis du privat eller igennem din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, kan det være du er dækket til et fysioterapeutisk forløb. Det er dit ansvar at tage kontakt til dem og forhøre dig herom. Derudover skal du have godkendt forløbet og vi skal modtage en bekræftelse enten fra dig eller direkte fra forsikringsselskabet. Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber kræver, at du har en henvisning fra din læge, før du kan blive dækket. Vi tilbyder ikke behandling med tilskud fra sygesikringen (offentligt tilskud) så derfor skal du undersøge om dit forsikringsselskab vil betale fuldt beløb.  Læs det materiale du modtager fra dit forsikringsselskab grundigt igennem. Det er dit ansvar at sikre forsikringsselskabet betaler fuld pris selvom du har en henvisning fra din egen læge, da vi ikke kan tilbyde sygesikringstilskud.

Aftalepartner:

Fysiodanmark Kolding har behandleraftale med bla. PrimaCare, Danica, Pension DK, Dansk Sundhedssikring, Nordic Netcare, Alka, PFA og Falck Healthcare.