Sundhedstjek

Sundhedstjek – hvorfor nu det ? 

Noget nyt nogle ”sundhedsfreaks” har fundet på. Sådan er der nok nogen der tænker, når de, i forskellige sammenhænge, bliver præsenteret for dette tilbud fra FysioDanmark Kolding. Specielt os der ikke lige træner hver dag – eller uge – eller måned.

Først og fremmest er Sundhedstjekket et redskab til dig, der gerne vil blive klogere på din sundhed. Men samtidig har vi erfaret at et Sundhedstjek er et eminent redskab til at skabe motivation og gøre det mere enkelt og håndgribeligt at kickstarte en sundere livsstil. Mange ser det nok som et uoverskueligt projekt at skulle ændre sin sundhed og vaner, da man ofte tænker at det kræver træning 5 x om ugen og at skulle leve af råkostsalat morgen, middag og aften!? Men råkost og hård træning er ikke den eneste vej! Ofte skal der ændres på andre ting som eks. generel trivsel, søvn, smerter, stress, før man måske har overskud til at motionere og spise sundt ugens 7 dage. Vi er alle forskellige, med forskellige udgangspunkter i livet og forskellige måder at tackle problemer og ændringer på. Vi går efter at skabe motivation til ændring i din livsstil uanset om du har et rygproblem, er overvægtig, døjer med stress eller sover dårligt.

“Jeg fik selv den tanke at vi jo alle sammen sender vores bil til jævnlig service. Men hvad med din krop? Den arbejder 24 timer i døgnet hver dag året rundt! Hvornår har du sidst fået taget et servicetjek for at se om alle dele fungerer optimalt?”

Lige så vel som vores bil og cykel bliver sendt til service for at blive vedligeholdt, så kræver vores krop i høj grad også at vi passer på den, og giver den de rigtige rammer og indhold for at kunne fungere optimalt. Vi vil gerne bidrage til at du får det mest optimale ud af din sundhedsprofil og de resultater og mål vi når frem til. Derfor er Sundhedstjekket mere end bare nogle test resultater, det er en individuel planlægning og samtale helt nede på jorden, for at sikre at dine målsætninger bliver realistiske.

Sundhedstjekket, som koster 449,- kr., omfatter:

  • Vægt
  • Fedt procent
  • Bodyage
  • Cm-måling
  • Blodtryk
  • Blodsukker
  • Kolesterol

Vi glæder os til at starte på en bedre livsstil sammen med dig!