Knæhold

Knæholdet henvender sig til dig med knægener på baggrund af overbelastninger, operationer eller skade på korsbånd og/eller menisk

Formål og indhold:
Formålet med træningen er at opbygge muskulaturen omkring hofte og knæ. Der er fokus på styrketræning af muskulaturen samt øge styring og kontrol af knæene. Træningen vil indeholde øvelser i sal og træning i maskiner.
Målet med træningen er at nedsætte smerter og gener fra knæene og forbedre funktioner, så man kan komme videre med dagligdagsaktiviteter og sport.
Der er fokus på den sociale del af træningen hvor deltagerne har mulighed for at diskutere aktivitetsudfordringer i privatlivet m.m.

Træningstidspunkter og forløb:
Træningens varighed er 55 min. Man kommer på holdet efter forudgående individuel undersøgelse. Man instrueres i specifikke øvelser, der passer i niveau til den enkelte. Træningen superviseres af en fysioterapeut.

Mandag
Kl. 15.00-16.00 – Spejlsal

Onsdag
Kl. 14.30-15.30 – Spejlsal

 Ansvarlige fysioterapeuter:

Hanne Skov Thomsen

Betaling:
Sygeforsikring Danmark
Priserne følger taksterne for den offentlige sygesikring. Der er mulighed for, at du kan få tilskud fra regionen og fra ”sygeforsikring Danmark”. Se priserne på klinikken, hjemmesiden eller kontakt vores receptionen.
Egenbetaling
Prisen pr. gang er 85 kr. Der opkræves forudbetaling, og der betales for et helt forløb på 10 uger.

Med forbehold for ændringer

PDF brochure:

Knæhold