FysioDanmark Kolding - Landets førende fysioterapeuter

FysioDanmark Kolding er en klinik der ligger vægt på at arbejde efter moderne fysioterapeutiske principper. Vi udvikler hinandens kompetencer hele tiden via interne og eksterne supervisorer. Vi er opmærksomme på hinandens kompetencer så patienterne altid får den bedst mulige behandling tilbudt. Faglig udvikling internt som eksternt er vigtig for os sådan at vi altid er opdateret med den nyeste viden, er opdateret på de kliniske retningslinjer og best practice, der findes.

Vores værdier

Åbenhed og Ærlighed, Høj Faglighed, Loyalitet, Ligeværdighed, Overskud og Godt Sammenhold.

Om FysioDanmark Kolding

Vores målsætning er at udføre en grundig undersøgelse og behandling af høj kvalitet, som retter sig mod lige netop dit problem. Vi er meget interesserede i at lytte til dig og vægter dine oplevelser af din problemstilling højt. Din oplevelse af symptomerne er central i forhold til at stille den korrekte diagnose og dermed sikre den optimale behandling. Tilsvarende mener vi det er vigtigt, at du får en ordentlig forklaring på hvad der er årsagen til dine symptomer. Vores opmærksomhed er også på dine forventninger til forløbet hos os. Afklaring og forventningsafstemning er en et grundlag for at starte med samme forudsætninger for et godt forløb.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Fysiodanmark fysioterapi

Hos FysioDanmark Kolding er du sikret:

Individuelt tilpasset træningsforløb

Vi har fokus på at du udover behandlingen, får et individuelt tilpasset træningsforløb, samt hjemmeøvelser, råd og vejledning. Dette sikrer at du hurtigst muligt bliver rask igen og risikoen for tilbagefald af dit problem minimeres. Vi prioriterer også et godt samarbejde med din egen læge eller speciallæge og behandlere du måske tidligere har været i behandling hos, derfor vil der altid blive kommunikeret med sundhedsfaglige samarbejdspartnere når det er relevant for dit forløb. Med dit samtykke selvfølgelig.

Vi modtager alle former for patienter. Hvad enten du har artrose eller leddegigt, søger vejledning i ergonomi, ryg-nakkeproblemer, museskader, idrætsskader mm. vil der være en fysioterapeut der kan varetage dig.

Hver fysioterapeut har specielle interesser, og i kraft af sin interesse taget efteruddannelse i specialområder. Derfor vil fysioterapeuten ofte have særlig viden inden for det område din skade omhandler.

Parkering

Klinikken har stort parkeringsområde foran og bagved klinikken. Husk P skive og max to timer. Ønsker man at holde længere skal app.en “Visitors” benyttes

Hjertestarter

FysioDanmark Kolding ønsker at yde god service og være tryghedsskabende. Vi har således opsat en hjertestarter. Vi har gennemgået kursus i brugen af hjertestarteren, og alle medarbejder gennemgår derudover løbende 1. hjælpskurser.

Vision

  • Sundhedshuset, der ser alle aspekter af kundens behov og erfaringer
  • Sundhedshuset, der giver patienterne en høj sundhedsfaglig behandlingskvalitet
  • Kvalitetssikring af de sundhedsfaglige tilbud
  • Understøtte et fagligt miljø, hvor medarbejderne udvikles, og hvor der udveksles viden og erfaring indenfor det sundhedsfaglige område
  • Hvis vi vil være med til at definere fremtiden, så skal vi altid være på vej
  • Al udvikling af mennesker og virksomhed koster ressourcer, så vi skal huske at være lønsomme
  • Sundhedshus med primær fokus på Fysioterapi, Kiropraktik og træning herunder også Massage, Akupunktur, Diætist,
  • Minimum 80 % af kunderne anbefaler os til andre
  • Vi skal leve op til vores værdier!