Massage virksomhedsordning

FysioDanmark Kolding tilbyder erhvervsordning til massage. Formålet er forebyggelse af arbejdsrelaterede gener samt behandling af skader og gener så snart de opstår. Det betyder at medarbejderne er hurtigere over skader samt generelt øget overskud og trivsel. 

Erhvervsordninger FysioDanmark

Behandlingen kan være tværfaglig, så medarbejderne kan vælge mellem f.eks. fysioterapi, massage, kostvejledning mv. I kan også vælge en af behandlingsformerne, alt efter behov og ønsker.

Massage på din arbejdsplads

Behandlerne hos FysioDanmark Kolding har alle godkendt uddannelse inden for deres fagområde, samt erfaring med behandling af arbejdsrelaterede gener. Behandlerne har tavshedspligt, således at al information vedr. den enkelte medarbejder er fortrolig og videregives ikke til 3. part uden medarbejderens accept. Der afsættes min. 30 minutter pr. konsultation / behandling, inkl. omklædning og journalskrivning.

In-house klinik på virksomheden

Pris: 250,- kr. pr. behandling (30 min.) Der er mulighed for rabataftaler ved køb af større mængder. Kontakt os på info@fysiodamarkkolding.dk
Få sports massage hos FysioDanmark
Fysioterapi hos Fysiodanmark

Behandlingsaftale på FysioDanmark Kolding

Medarbejder booker via vores onlinebooking eller pr. telefon/mail. Akut-aftale: medarbejderen tilbydes tid indenfor 48 timer i hele klinikkens åbningstid. Behandling afregnes efter forbrug eller med klippekort. FysioDanmark Kolding registrerer antal behandlinger og sender faktura til virksomhed pr. måned.

Pris: 250,- kr. pr. behandling (30 min.)
Der er mulighed for rabataftaler ved køb af større mængder. Kontakt os på info@fysiodamarkkolding.dk

Beskrivelse af de mest benyttede behandlingsformer:

Fysioterapi: Funktionsanalyse, vurdering af muskelbalance og kropsholdning. Manuel behandling i form af massage, ledmobilisering og udspænding. Instruktion i individuelle øvelses-programmer. Optræning efter skader og overbelastning. Rådgivning og problemløsning ved arbejdsfunktioner. Motivation og vejledning i egnet motion og livsstil.

Massage: Fysiurgisk massage løsner og forebygger muskelspændinger. Massagen er effektiv både som velvære massage og som dybdegående behandling af muskelspændinger efter skader, overbelastning, psykisk anspændthed og stress.

Diskusprolaps behandling