Velkommen hos FysioDanmark Kolding

Fælles for alle, der træner hos FysioDanmark Vejle, er, at de får kvalitetssikret faglig vejledning i alle vores træningscentre.

Kompetent vejledning i træningscentret

Hos FysioDanmark Vejle er vores fysioterapeuter altid klar til at vejlede dig i, hvilken træningsform der passer til dig. Der er mange måder, man kan træne og motionere på, og det gælder om at finde noget, du kan lide, og som matcher dine behov. 

Når du tilmelder dig, har du mulighed for at få et personligt træningsprogram, som løbende opdateres efter dine mål med træningen.

Træner du hos FysioDanmark Vejle, kan du være sikker på, at dine træninger er hensigtsmæssige. Besøg én af vores klinikker.

Træn fitness hos fysio

Sundhed er vores mission!

Vi mener faktisk, at vi, i kraft af vores faglighed, bedre kan hjælpe mennesker til mere sundhed. Vi mener at vi har et ansvar for ikke blot at skabe grundlag for at genvinde funktionalitet der er tabt, men også have en ambition om at give mulighed for at forbedre funktion og hjælpe med at forberede til fysisk mere aktiv fremtid. Træning er medicin – træning forebygger sygdom og nedbringer behov for medicin. Vores mission er at tage udgangspunkt i det enkelte menneske for at skabe de bedst mulige forhold for motivation og glæde ved motion, så vi sammen kan gøre en livslang indsats for sundhed.

Dit helbred er vores kompetence

FysioDanmark Kolding er et tværfagligt sundhedshus, hvor træning og fysioterapi går hånd i hånd. Vi har træningsmuligheder og ser træning som en del af den fysioterapeutiske og sundhedsfaglige indgangsvinkel. Faglig hjælp er tilgængelig i huset, hvis der opstår et behov når man træner på egen hånd. Vores mål er altid at være imødekommende på alle niveauer, yde høj service og underbygge det med den højeste faglighed. Faglighed er vores kernekompetence – det kan mærkes på alle produkter og services vi leverer.

Rammerne er skabt i FysioDanmark Kolding til gode oplevelser. Tryghed, empati og fællesskab om sundhed er elementer i vores værdigrundlag.