Klinikken

FysioDanmark Kolding er en klinik der ligger vægt på at arbejde efter moderne fysioterapeutiske principper. Vi udvikler hinandens kompetencer hele tiden via interne og eksterne supervisorer. Vi er opmærksomme på hinandens kompetencer så patienterne altid får den bedst mulige behandling tilbudt. Faglig udvikling internt som eksternt er vigtig for os sådan at vi altid er opdateret med den nyeste viden, er opdateret på de kliniske retningslinjer og best practice, der findes.

Vores målsætning er at udføre en grundig undersøgelse og behandling af høj kvalitet, som retter sig mod lige netop dit problem. Vi er meget interesserede i at lytte til dig og vægter dine oplevelser af din problemstilling højt. Din oplevelse af symptomerne er central i forhold til at stille den korrekte diagnose og dermed sikre den optimale behandling. Tilsvarende mener vi det er vigtigt, at du får en ordentlig forklaring på hvad der er årsagen til dine symptomer. Vores opmærksomhed er også på dine forventninger til forløbet hos os. Afklaring og forventningsafstemning er en et grundlag for at starte med samme forudsætninger for et godt forløb.

Vi har fokus på at du udover behandlingen, får et individuelt tilpasset træningsforløb, samt hjemmeøvelser, råd og vejledning. Dette sikrer at du hurtigst muligt bliver rask igen og risikoen for tilbagefald af dit problem minimeres. Vi prioriterer også et godt samarbejde med din egen læge eller speciallæge og behandlere du måske tidligere har været i behandling hos, derfor vil der altid blive kommunikeret med sundhedsfaglige samarbejdspartnere når det er relevant for dit forløb. Med dit samtykke selvfølgelig.

Vi modtager alle former for patienter. Hvad enten du har artrose eller leddegigt, søger vejledning i ergonomi, ryg-nakkeproblemer, museskader, idrætsskader mm. vil der være en fysioterapeut der kan varetage dig.

Hver fysioterapeut har specielle interesser, og i kraft af sin interesse taget efteruddannelse i specialområder. Derfor vil fysioterapeuten ofte have særlig viden inden for det område din skade omhandler.

Velkommen til FysioDanmark Kolding

Welcome to FysioDanmark Kolding